In The Attic (Verschillende bands)

 

In the Attic, het laagdrempelige podium voor opkomend talent gaat op het buitenpodium van Paasvuur Heino vor een muzikaal spektakel zorgen.

Met een overvloed aan talent dat vaak niet verder komt dan oefenen op zolderkamertjes of in garages, biedt In the Attic een uitweg. Onder hun vleugels krijgen beginnende bands en (solo)artiesten de kans podiumervaring op te doen, compleet met een podium, backline en technicus. De formule van flexibiliteit en enthousiasme maakt het ‘In the Attic’ festival telkens weer tot een groot succes. Prepareer je voor een avond vol ontluikend talent op Paasvuur Heino!

PremiuM – Rockin’ the Stage met Een Explosie van Rock Covers!

PremiuM is dé ultieme rockervaring die exclusief rockcovers brengt, variërend van de onverwoestbare klassiekers tot de hedendaagse rockanthems. Deze band, gedreven door passie voor muziek, belooft een avond vol krachtige gitaren, meeslepende vocalen en onmiskenbare rockvibes.

Louder – De Frisse Wind van Pop/Rock uit Deventer!

Ontdek de opwindende klanken van Louder, de veelbelovende pop/rock band die Deventer laat trillen op zijn grondvesten! Met hun jeugdige energie en indrukwekkende muzikale talent nemen ze je mee op een reis vol opwindende covers en eigen interpretaties van pop- en rockhits.

Vol Gas! – De Turbocharged Rock Sensatie die je niet wilt missen!

Maak je klaar voor een muzikale rollercoaster met Vol Gas! Deze explosieve band staat garant voor een avond vol energie, plezier en een indrukwekkend repertoire dat alle hoeken van de rockmuziek verkent!

Duik in de wereld van Vol Gas! waar oudere rocknummers, pakkende dialect rock en eigen Vol Gas!-hits samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Met een aanstekelijk enthousiasme en een overweldigend plezier knallen ze hun muziek het publiek in, met als doel iedereen te laten genieten van de pure kracht van rock ’n roll.

60 Minuten Met Firestone: Een Muzikale Reis van 35 Jaar op het Buitenpodium van Paasvuur Heino!

Een intieme reis waarin de band de geheimen van hun muzikale reis onthult. Luister naar de verhalen achter de hits, herleef de hoogtepunten en laat je onderdompelen in de tijdloze klanken die de afgelopen 35 jaar hebben gevormd.

Mis deze unieke kans niet om de magie van Firestone te ervaren op het Buitenpodium van Paasvuur Heino. Neem je vrienden, familie en muziekliefhebbers mee voor een avond vol nostalgie en feest!

Toegang is gratis, maar wees op tijd om een plekje vooraan bij het buitenpodium te bemachtigen voor deze onvergetelijke muzikale reis!