Kleinlangevelsloo

Ontmoet Kleinlangevelsloo, een gewaardeerde sponsor van het Paasvuur Heino! Gelegen tussen de betoverende gemeenschappen van Raalte en Heino, biedt Kleinlangevelsloo meer dan alleen een biologische boerderij – het is een ware schat van duurzaamheid en gastronomie.

Als sponsor van het Paasvuur Heino delen we met trots onze passie voor biologische landbouw en ons streven naar kwaliteit met de gemeenschap. Onze grasgevoerde koeien en kudde waterbuffels grazen vrij in de weelderige natuurgebieden rondom ons erf, waardoor we een ware smaak van het plattelandsleven brengen naar dit geliefde evenement.

Maar er is meer te ontdekken! In onze biologische supermarkt, verscholen in het bos, vind je een uitgebreid assortiment aan verse en duurzame producten, van ontbijt tot diner. Als sponsor van het Paasvuur Heino ondersteunen we lokale leveranciers en importeurs, waardoor we bijdragen aan de groei van de regionale economie en de beschikbaarheid van gezonde voeding voor onze gemeenschap.

Met onze webshop en bezorgservice kunnen we jouw favoriete biologische producten rechtstreeks bij je thuis bezorgen in heel Salland, waardoor we de duurzame boodschap van het Paasvuur Heino verder verspreiden.

En laten we vooral onze eigen kaasmakerij niet vergeten, waar we ambachtelijke paneer produceren – een ware traktatie voor fijnproevers en kookliefhebbers.

Kleinlangevelsloo verwelkomt je graag op ons erf aan de Japiksweg 1 te Raalte, omringd door betoverende landgoederen en bossen. Als sponsor van het Paasvuur Heino zijn we verheugd om deel uit te maken van deze prachtige traditie en kijken we uit naar een gezellig en bruisend evenement voor ons allemaal. Kom langs en ontdek de wereld van biologische pracht – we kijken ernaar uit om je te ontvangen!